Kavurma Nasıl Yapılır

Aşağa gitmek

100116

Mesaj 

Kavurma Nasıl Yapılır




Evet sizler için çok kaliteli bir kavurma blogu açmış bulunuyoruz neden böyle bir blog açma gereği duyduk derseniz öncelikle insanoğlu doğası gereği etcil bir varlıktır ve çok büyük bir kesimi eti çok sevmektedir etinde en lezzetlisi bana göre kavurmadır. Kavurmanın tadı mükemmeldir özellikle kurban bayramlarında yapılan kavurmalar efsanedir. Peki nasıl yapılır bu kavurma. Az yağ hafif su ve tuz tencereye konduktan sonra kuşbaşı özenle doğranmış etler atılır tabiki etler biraz yağlı olmalıdır tüm yağını alırsanız etin olmaz çünki yağ hem tad verir hemde kendi yağında yapacağız kavurmayı ki tadı kat kat daha güzel olsun. Daha sonra kapak kapatılır tercihen düdüklü tencerede en az 2 saat kadar pişirilir arada tadınada bakarak kıvamını anlayabiliriz. Etler ağızda dağılacak kıvama gelene kadar piştikten sonra kavurmamız hazır olmuştur. Afiyetle yiyebilirsiniz. Kavurma nasıl yapılır öğrenmiş oldunuz.

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 149
Kayıt tarihi : 24/12/15

Kullanıcı profilini gör http://www.dizivia.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

- Similar topics
Bu yazıyı burda paylaş : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz